Eten Wat De Pot Schaft

Op vrijdagavond is het koopavond in Zevenaar. Daarom hebben wij op vrijdag ook een avondkaart. Omdat u ‘met de pot mee eet’, kan de kok efficiënt inkopen en u daarom een overheerlijk 2-gangen diner aanbieden voor maar € 16,50 pp. Het menu bestaat uit een verassings-amuse, een voorgerecht en een hoofdgerecht. Iedere week staat er iets anders op het menu, variërend van een soepje, een wrap, een frisse salade, een vlees- of visgerecht, een mixed grill of Italiaanse pasta.

Roosje van hamkopie  Mexicaanskopie  Varkenshaaspuntjes met warme groentenkopie  Biefstuk met noodleskopie

Het menu wordt twee dagen van tevoren (woensdagavond) bekend gemaakt en is te vinden verder op deze pagina, en eveneens op onze Facebook-pagina dus u komt nooit voor verassingen te staan, tenzij u dat zelf wilt….


EWDPS op vrijdagavond 19 juli:

Vier de zomervakantie!
Eindelijk… Ook de bouwvakvakantie gaat vrijdag 19 juli van start en dat mag gevierd worden. We beginnen zoals altijd met een kleine amuse, gevolgd door een (verrassings) plankje met verschillende lekkere kleine hapjes. Als hoofdgerecht hebben we deze week heerlijk malse spareribs gereserveerd met krulfriet, salade en knoflooksaus. Beter kun je je vakantie niet beginnen! 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs, gemaakt van echt vers fruit, kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 12 juli:

Even bijkletsen en samen eten? Dat kan vrijdag 12 juli weer, in onze gezellige stadstuin onder het genot van een lekker EWDPS menu. Deze week starten we met een kerrie-soepje met gerookte kip en lente-ui, gevolgd door varkenshaasmedaillons met honing-tijmsaus, aardappel wedges en Mexicaanse roerbakgroenten als hoofdgerecht. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 5 juli:

JOEPIE… de schoolvakantie is begonnen!! Dus FEEST voor alle kinderen. Kom jij vrijdagavond gezellig met je ouders bij ons eten? Dan trakteren wij de kids op een ijsje bij het nagerecht. We beginnen deze week met een salade rosbief als voorgerecht, gevolgd door een spies van kippendij met gember- ananassaus, gepofte aardappel en warme groenten als hoofdgerecht. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 28 juni:

Prachtig weer, het begin van de kermis, een lekker menu, redenen genoeg om vrijdagavond 28 juni lekker bij ons aan te schuiven, buiten in onze stadstuin. We serveren deze week een frisse salade mozzarella als voorgerecht, gevolgd door een keuze uit 2 soorten hamburgers. Kies je voor de Mexican Burger met salsa en guacamole of liever voor de B&D burger, geserveerd met oma’s frieten en salade. Weet jij al waar je voor gaat? 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 21 juni:

Deze week hebben we een leuk zomermenu op de kaart gezet. Het voorgerecht van deze zomerse avond is een frisse ham met meloen. Het hoofdgerecht bestaat uit een duo’tje van varkenshaas en biefstuk, geserveerd met gewokte groenten en aardappelrozetjes. En natuurlijk zal de amuse na binnenkomst niet ontbreken.

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.

 


EWDPS op vrijdagavond 14 juni:

Verwen & Verras je vader met ons stoere Vaderdag Voorpretmenu. Als starter beginnen we met een tomatensoep, ‘met ballen’. Vervolgens serveren we stoere malse spareribs met friet en salade als hoofdgerecht. En natuurlijk beginnen we met een verrassingsamuse bij binnenkomst. Als extraatje krijgen de vaders een GRATIS biertje!

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 7 juni:

Begin dit PINKSTERWEEKEND bij ons, wij hebben weer een lekker menu voor je samengesteld! We starten met een verrassingsamuse, met daarna een duo’tje van kruidenboullion met gerookte kip en peperroom, en een caprese-stick vooraf. Het hoofdgerecht van deze week is een mals biefstukje met kruidenboter, frisse salade en aardappelkroketjes. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 31 mei:

FEESTELIJK TINTJE
Komend weekend vieren wij ons 3-jarig jubileum en daar hoort natuurlijk ook een gezellige EWDPS avond bij. We starten de avond met een lekker vers aspergesoepje als voorgerecht. Het hoofdgerecht van deze week is een heerlijke malse saté van kippendijen met kroepoek, atjar en krulfrieten. We sluiten de avond af met een kleine feestelijke verrassing van het huis. Kom jij ons jubileum met ons vieren?

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt je hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 24 mei:

Aanstaande vrijdag hebben we weer een heerlijk menu voor jullie. We starten met een kleine amuse en serveren u daarna een gezellig tapasplankje als voorgerecht. Het plankje bestaat uit broodjes met kruidenboter, aioli, olijfjes, kaas en worst, nacho’s en mini loempia’tjes. Het hoofdgerecht van deze avond: Varkenshaas medaillons in een pepersausje met gemengde groenten en aardappelrozetjes. Schuif jij ook bij ons aan voor € 16,50 pp? We beginnen de avondkaart vanaf 17.00u. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 17 mei:

Wie neem jij vrijdag mee voor een gezellig etentje? Dit keer hebben we een keuzemenu. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een duo van tomaten-paprikasoep en een wrapje met carpaccio. Het hoofdgerecht mag je kiezen. Heb je zin in een heerlijk mals parelhoentje of kies je liever voor een half haantje? Beiden worden geserveerd met aardappel-gratin en een mix van bonen. Schuif jij vrijdag tussen 17 en 20u voor €16,50 bij ons aan? Reserveren=gewenst. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 10 mei:

TRAKTEER JE MOEDER vrijdagavond 10 mei alvast voor Moederdag en neem haar mee voor een gezellig etentje bij Brownies&downieS. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een lekker uiensoepje met een kaascrouton. Als hoofdgerecht serveren we deze week malse kippendijfilet in oosterse saus met naanbrood, salade en krulfriet. En speciaal voor alle mama’s, een gratis heerlijk verrassings-toetje na. Het is tenslotte Moederdag!

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS op vrijdagavond 3 mei:

BURGER-NIGHT: Sluit de meivakantie goed af of begin het bevrijdingsweekend juist goed met onze heerlijke burger-hap. Dit keer de keuze uit onze beroemde Zevenaarse hamburger of een lekkere kipburger geserveerd met oma’s frieten en coleslaw. Als voorgerecht serveren we een smaakvol duo bestaande uit een aspergesoepje en een wrapje gerookte kip. 

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


EWDPS koningsmaal op vrijdagavond 26-04:

Koningsavond 2019 beginnen wij met een echte Hollandse amuse. Het voorgerecht van de avond bestaat uit een feestelijk triootje van tomaat: Bruchetta, caprese en een soepje. Als hoofdgerecht serveren wij een Mediterraans fileetje van kip gerold in spek, pesto, romige paprikasaus, aardappelrozetjes en frisse salade.

Vraag ook even naar onze desserts (meerprijs)! Altijd lekker en vers uit eigen keuken: Ons festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met verschillende smaken ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van EWDPS vrijdagavond 19-04:

Meivakantie, goede vrijdag, prachtig weer, wauw… genoeg reden om vrijdag 19 april gezellig bij ons te komen eten. Wat hebben we deze week voor u: Een lekkere verrassingsamuse, gevolgd door een tapasplankje met oa broodjes met dip, olijfjes, salami en ham. Het hoofdgerecht is een malse kogelbiefstuk met gebakken champignons en courgettes, gebakken aardappeltjes en salade.

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


LET OP: EWDPS op zaterdagavond (ipv vrijdag) 11-04:

Pak je kans en schuif deze zaterdagavond bij onze 1-malige speciale zaterdageditie van EWDPS aan! We hebben namelijk weer een heerlijk menu voor je samengesteld. Het voorgerecht is ditmaal een wrap gevuld met carpaccio. Als hoofdgerecht serveren we een gezellig plankje om te delen: een mini-hamburgertje, een sparerib en een spies van malse kippendij, geserveerd met salade en gekruide oma’s frieten. Natuurlijk zal ook de verrassingsamuse niet ontbreken.

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdagavond 15-03:

Wil jij deze stormachtige week lekker warm en droog afsluiten? Schuif dan vrijdag 15 maart bij ons aan en eet gezellig met onze pot mee. We beginnen de avond met een frisse salade van carpaccio, gevolgd door een mals maishoentje, aardappelwedges en winterse roerbakgroenten van sugarsnaps, haricots verts en paprika.

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdagavond 08-03:

Ook geen zin om te koken in de vakantie? Schuif dan bij ons aan en laat je lekker verwennen. Het voorgerecht is een romige mosterdsoep met uitgebakken spekjes, gevolgd door een mals biefstukje met roerbakken boontjes en pommes duchesses.

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdagavond 01-03:

Begin je voorjaarsvakantie /carnavalsweekend met EEN VOLLE MAAG! Daarom hebben we vrijdagavond 1 maart weer een leuke editie van EWDPS. Het voorgerecht bestaat uit heerlijke gefrituurde champignons, bereid in bierbeslag: champion Dordogne. Als hoofdgerecht hebben we een vleesplankje bestaande uit varkenshaas, kippendijen en spareribs, geserveerd met aardappelkroketjes en salade.

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdagavond 22-02:

Op vrijdag 22-02 staat alles in het teken van de 2. Uit ons 2-gangenmenu EWDPS kan je dit keer kiezen uit 2 voorgerechten: een salade carpaccio of een salade kip. En dan hebben we ook 2 hoofdgerechten waar je nog uit mag kiezen: pasta bolognese of pasta carbonara. Kom jij gezellig met z’n tweeën bij ons eten?

Altijd lekker is (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie/blondie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdagavond 15 februari:

Er is niet altijd een reden nodig om uit eten te gaan. Komen jullie ook Eten Wat De Pot Schaft op vrijdagavond de 15e? Als voorgerecht hebben we een gezellig broodplankje, natuurlijk pas als je de amuse al gehad hebt. Het hoofdgerecht is een Shaslick van varkenshaas, zigeunersaus, haricots verts in spek en gebakken aardappeltjes.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons HEERLIJKE DESSERT, vers uit eigen keuken: een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdag 8 februari:

Vrijdag 8 februari is het weer zover en kun je aanschuiven bij onze crazy Hamburger-Night! Kom genieten, en kies je favoriet uit onze 3 hamburger varianten: Ga je voor de Mexican salsa-burger, de B&D burger of voor de burger geitenkaas? Kun jij een keuze maken? Alle burgers worden gereserveerd met frietjes en salade. Het voorgerecht bestaat dit keer uit een leuke vrijdagavond-plank, bestaande uit een tomaten-paprika soepje, een wrapje carpaccio en een broodje tomatensalade.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdag 1 februari:

Eet jij vrijdagavond 1 februari met onze Pot mee? Als starter verrassen we je met een kleine amuse, lekker zo bij binnenkomst. Daarna volgt het voorgerecht, toast met gebakken champignons. Als hoofdgerecht serveren we onze malse spareribs met oma’s gekruide frieten en salade.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdag 25 januari:

Ohhh wat hebben we een heerlijk menu voor vrijdag 25 januari in petto! Kom jij ook? We beginnen met een kleine verrassing vooraf gevolgd door een heerlijk tapasplankje als voorgerecht. Het tapasplankje bestaat uit nacho’s cheese, pittige worst, mini loempiaatjes, olijfjes en brood met verschillende dips. Als hoofdgerecht serveren we kipsaté van malse kippendijen met atjar, kroepoek, salade en oma’s gekruide frieten.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdag 18 januari:

TROTSEER DE KOU en laat je vrijdagavond verwennen met een menu waar je lekker warm van wordt! Wat dacht je van nacho’s met gesmolten kaas en pulled pork als voorgerecht? Met als hoofdgerecht malse varkenshaaspuntjes met pepersaus, witlof in ham en kaas en pommes duchesses.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van vrijdag 4 januari:

Laat je vrijdagavond weer lekker verwennen! We starten de avond met een verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke aardappel truffelsoep. Als hoofdgerecht serveren we een triootje van biefstuk, sparerib en kip, met aardappelkroketjes en salade.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Laatste X in 2018 EWDPS op vrijdag 28 december:

Kom jij ook het jaar bij ons afsluiten met een lekker etentje? We hebben weer een lekkere pot vrijdagavond. We starten met een broodplankje met tapenade, aioli en kruidenboter. Het hoofdgerecht van deze week bestaat uit biefstukpuntjes met risotto en wokgroenten.

Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 7 december 2018:

Kom je na de sinterklaasdrukte vrijdagavond lekker even bij ons bijkomen? Of misschien wel je sinterklaas cadeaubon verzilveren..?
We hebben weer een heerlijk voorgerecht, en wel champignons Dordogne, champignons in een krokant jasje van bierbeslag. Daarna serveren we een stoofpotje van kippendijen met wokgroenten en lekkere krulfrieten. Om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. Een brownie in combinatie met een andere smaak ijs kan natuurlijk ook!

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Graag even van tevoren reserveren.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 23 november 2018:

Geld bespaard op BLACK FRIDAY? Dan kun je mooi nog even uit eten gaan, want vrijdagavond is er alweer wat lekkers! Om langzaam in de sfeer te komen starten we met een heerlijk gekruid Mexicaans bladerdeeg-hapje. Het hoofdgerecht bestaat uit een Mexicaanse plank met taco’s, enchilada’s en nacho’s.

En om het af te maken is er nog (tegen meerprijs) ons VERNIEUWDE DESSERT, het festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero melkchocolade ijs. En anders zijn er ook nog onze fruitsmoothies met heerlijke aardbeien/banaan- of bosvruchtensmaak.

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 16 november 2018:

WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS! Vrijdagavond 16 november serveren we een menu waar je oprecht BLIJ van wordt. We beginnen met een plank vol lekkers, met o.a. een kleine salade carpaccio, een broodje kip, een kleine salade zalm en broodjes met dip. Het hoofdgerecht van deze week is een malse biefstuk in spek gerold, met oma’s frieten en salade. Geniet van al dit lekkers tussen 17 en 20.00u voor slechts € 15,- p.p.

En ook deze week hebben we ons VERNIEUWDE DESSERT, een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero chocolade ijs. En anders zijn er ook nog onze fruitsmoothies met heerlijke aardbeien/banaan- of bosvruchtensmaak.

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 9 november 2018:

Het voorgerecht van deze week is een heerlijk tomaten/paprikasoepje. Als hoofdgerecht serveren we malse spareribs met oma’s frieten en salade. Voor maar € 15,- p.p. kun je tussen 17 en 20u bij ons aanschuiven en genieten van dit smul-menu.

Deze week hebben we een NIEUW DESSERT. Een festijn van chocolade bestaande uit een huisgemaakte brownie, luchtige chocolademousse en Ferrero chocolade ijs. En anders zijn er ook nog onze fruitsmoothies met heerlijke aardbeien/banaan- of bosvruchtensmaak.

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 2 november 2018:

Plop, ontkurken maar die fles!! We staan weer aan het begin van een nieuwe maand. Reden genoeg om deze met een gezellig etentje te vieren. Schuif jij vrijdag 2 november gezellig bij ons aan? We beginnen met een heerlijke carpaccio van courgette met kip, gevolgd door een lekkere pasta Carbonara. En dat voor maar € 15,- p.p.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de nieuwe frisse smaken Yoghurt/mango, Ferrero (chocolade) of karamel zeezout. Of proef anders onze fruitsmoothies met heerlijke aardbeien/banaan- of bosvruchtensmaak.

De keuken is geopend tot 20.00u en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 26 oktober 2018:

Kom jij vrijdag gezellig met ons mee eten met EWDPS? Deze week serveren we als starter een pasteitje gevuld met champignonragout en als hoofdgerecht een schnitzel met zigeunersaus, salade en krulfriet. Kom genieten van al dit lekkers voor maar € 15,- p.p.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de nieuwe frisse smaken Yoghurt/mango, Ferrero (chocolade) of karamel zeezout. Of proef anders onze fruitsmoothies met heerlijke aardbeien/banaan- of bosvruchtensmaak.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 12 oktober 2018:

Begin de herfstvakantie goed met een gezellig etentje bij B&D! Want voor vrijdag 12 oktober hebben wij weer een lekker menu voor je samengesteld. We beginnen met frisse meloen met ham, gevolgd door een stoofpotje van kippendijen met wokgroenten en gekrulde frieten.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken Yoghurt/bosvruchten of Ferrero (chocolade). Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 5 oktober 2018:

Kom jij vrijdagavond 5 oktober ook bij ons eten? Dan proosten we op een heerlijk weekend! Het voorgerecht van deze week is een pompoensoep, perfect passend bij dit seizoen. Het hoofdgerecht bestaat uit een mals biefstukje, geserveerd met warme groenten en pommes duchesse.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken Yoghurt/mango of Ferrero (chocolade). Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 28 september 2018:

Vrijdag is het weer Burger Night bij B&D!! Kom daarom genieten van onze heerlijke burger varianten. Je kunt kiezen uit de Mexicaanse-burger, de B&D-burger of de geitenkaas-burger geserveerd met oma’s frieten en salade. Het voorgerecht van deze week is een broodplankje met verschillende dips, olijven en nootjes.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken cherry mania (met kersen) of yoghurt/bosvruchten. Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdagavond 21 september 2018:

Volgens onze Michael hebben we vrijdag weer een leuk 2-gangenmenu. Met als eerste een verrassingsamuse bij binnenkomst, gevolgd door het voorgerecht: champignons Dordogne. Lekkere champignons in een krokant jasje! Het hoofdgerecht is een stoofpotje van goulash met rijst en salade. En dat voor € 15,- p.p.

Vraag ook nog naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken ferrero (chocola) of yoghurt/mango. Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina.


Het menu voor vrijdagavond 7 september 2018:

Redenen genoeg te bedenken om vrijdag met de pot mee te eten! Komen jullie ook? Het menu van deze week bestaat uit een verrassingsamuse, gevolgd door een uiensoep met gegratineerde toast. Als hoofdgerecht serveren we spareribs met Griekse salade en gekruide aardappelwedges. Al dit lekkers voor € 15,- p.p.

De keuken is geopend tot 20.00 en om 21.00u sluiten we de deuren. Reserveren heeft de voorkeur!

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken ferrero (chocola), yoghurt/bosvruchten of cherrymania. Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.


Het menu voor vrijdagavond 31 augustus 2018:

Wie ga jij vrijdagavond meenemen? Want deze week hebben we weer een heerlijk menu voor je in petto. Zoals altijd beginnen we met een verrassings-amuse om u te verwelkomen. Als voorgerecht krijgt u heerlijk gebakken champignons met spek en ui op toast. Het hoofdgerecht bestaat uit een malse varkenshaas met roomsaus, een gepofte aardappel en verse haricots verts gewikkeld in spek. Heb je al iemand in gedachte? Schuif dan voor € 15,- p.p. gezellig samen bij ons aan.

De keuken is geopend tot 20.00 maar we sluiten pas om 21.00u. Reserveren heeft de voorkeur!

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken ferrero (chocola), yoghurt/bosvruchten of cherrymania. Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.


Het menu voor vrijdagavond 24 augustus 2018:

CHECK, de eerste school/werkweek kunnen we weer bijna afvinken. Schuif jij op vrijdag 24 augustus gezellig bij ons aan? We eten deze week Mexicaans! Het voorgerecht is een bladerdeeg-hapje van gehakt met salsasaus. Als hoofdgerecht hebben we een lekkere rijstschotel met Mexicaanse salade en kip. En dat voor € 15,-. De keuken is geopend tot 20.00 maar we sluiten pas om 21.00u. Reserveren heeft de voorkeur!

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie of blondie, gecombineerd met ijs in de frisse smaken yoghurt/bosvruchten of cherrymania of praliné. Of proef anders onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Vanwege een storing aan onze vaste telefoonlijn kunt u reserveren op 06-19945330.


Het menu voor vrijdagavond 17 augustus 2018:

Wat was het fijn deze vakantie, een zomer met tropische temperaturen! Maar helaas komt aan alles een eind: de scholen beginnen weer en het werk roept. Dus tijd om de vakantie goed af te sluiten. Kom daarom vrijdagavond gezellig met de pot mee-eten. Het menu van deze week bestaat uit een pasteitje gevuld met champignonragout, gevolgd door malse spareribs met frieten en salade. Schuif tussen 17 en 20u voor € 15,- bij ons aan. Wil je zeker zijn van een plekje dan is reserveren aan te raden!

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de frisse smaken citroen, yoghurt/bosvruchten of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17 en 20.00u, we sluiten om 21.00u. Wilt u een plekje in de schaduw dan is reserveren aanbevolen.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Vanwege een storing aan onze vaste telefoonlijn kunt u reserveren op 06-19945330.


Het menu voor vrijdagavond 10 augustus 2018:

Speciaal voor de start van het Country&Western weekend in Zevenaar presenteren wij vrijdag 10 augustus een gevaarlijk lekker menu! We beginnen de avond met een frisse bonensalade met nachos, gevolgd door een Duo-plankje met varkenshaas en malse kippendijen, geserveerd met aardappelkroketjes en haricots verts in spek gerold.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de frisse smaken citroen, yoghurt/bosvruchten of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17 en 20.00u, we sluiten om 21.00u. Wilt u een plekje in de schaduw dan is reserveren aanbevolen.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 3 augustus 2018 is nu al bekend:

It’s SUMMERTIME bij B&D Zevenaar!

Vanwege het extreme warme weer is het menu van afgelopen vrijdag doorgeschoven naar deze vrijdagavond. Kom daarom alsnog vrijdagavond 3 augustus zomers genieten in onze stadstuin. Het is namelijk nog steeds Hamburger Night! We beginnen de avond met een zomers trio bestaande uit een een frisse Gazpacho (koud gekruid tomatensoepje), een wrapje ham en een Caprese stick. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit 3 verschillende hamburgers, de Mexicaanse burger, de B&D burger of de burger met geitenkaas. Voor welke burger ga jij? Alle burgers worden geserveerd met oma’s frieten en salade.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de frisse smaken citroen, yoghurt/bosvruchten of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17 en 20.00u, we sluiten om 21.00u. Wilt u een plekje in de schaduw dan is reserveren aanbevolen.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 20 juli 2018:

Begin de bouwvakvakantie goed met een etentje bij B&D! Deze vrijdagavond starten we met een lekkere carpaccio-salade. Het hoofdgerecht van de avond is malse kippendijen met groenten en aardappelkroketjes.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de frisse smaken citroen, yoghurt/bosvruchten of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17 en 20.00u, we sluiten om 21.00u. Wilt u een plekje in de schaduw dan is reserveren aanbevolen.

Reserveren kunt u hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 13 juli 2018:

Ohhh nee, aanstaande vrijdag is het vrijdag de 13e! Maar niet gevreesd, wij zijn niet bijgelovig en hebben zoals iedere andere vrijdag een heerlijk menu samengesteld. We starten deze zomerse dag met een lekkere frisse ham met meloen. Het hoofdgerecht van deze week is varkenshaaspuntjes met Teriyaki, peultjes en paprika, geserveerd met frisse salade en oma’s frites.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de smaken cherrymania, yoghurt/bosvruchten of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten deze avond dus dit keer met de avondkaart vanaf 18.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 6 juli 2018:

Weg met die boeken, en laat de vakantie maar beginnen…! Start vrijdag 6 juli je vakantie of weekend met een etentje in onze gezellige stadstuin.

LET OP: In verband met een borrel die wat langer doorloopt STARTEN WE VANAF 18.00u met Eten Wat De Pot Schaft.
We beginnen deze week met een champignon-roomsoepje, gevolgd door malse spareribs met Belgische frieten en salade.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de smaken cherrymania, yoghurt/bosvruchten, limoen of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten deze avond dus dit keer met de avondkaart vanaf 18.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 29 juni 2018:

Begin je kermisweekend goed en schuif op vrijdagavond 29 juni gezellig bij ons aan in onze overdekte stadstuin. Als starter serveren we een frisse ham met meloen. Het hoofdgerecht van deze week is een half haantje met zoetzure ui, bieslook, friet en een frisse salade.

Vraag ook naar ons vrijdagavond dessert: Een heerlijke brownie gecombineerd met ijs in de smaken cherrymania, yoghurt/bosvruchten, limoen of chocolade/kersensmaak. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 8 juni 2018:

Kom jij vrijdag 8 juni ook bij ons eten? Gewoon omdat het lekker zitten is in onze stadstuin!
Het voorgerecht van deze week is een borrelplankje met olijven, nootjes en panini brood met aioli en kruidenboter. Het hoofdgerecht van deze week bestaat uit malse oosterse varkenshaaspuntjes in Teriyaki saus, geserveerd met verse groenten, dikke frieten en salade. De amuse vooraf houden we nog even geheim.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 1 juni 2018:

HET IS FEEST! En dat vieren we het liefst samen met jullie!
Vrijdag 1 juni vieren wij namelijk ons 2-jarig bestaan. En daarom hebben we een feestelijk tintje aan ons vrijdagavondmenu toegevoegd. Bij ontvangst krijgen jullie namelijk eerst een heerlijk verkoelende verrassing. Daarna het voorgerecht, alweer zo’n feestelijk trio: Een doperwtensoepje, een torentje van zalm en een mini pitabroodje bitterbal. Het hoofdgerecht bestaat dit keer uit een keuzemenu van 3 verschillende hamburgers: Een Mexicaanse burger met salsasaus en quacomole, de B&D burger zoals jullie ‘m kennen en als derde de hamburger geitenkaas met spek en uien. Hoe lekker is dat! De burgers worden geserveerd met dikke frieten en salade. 

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 25 mei 2018:

Daar proosten we op, het vakantiegeld is binnen! Een goede reden om tijdens een etentje in onze vernieuwde stadstuin te dromen over waar de reis naar toe zal gaan. Wij nemen je vrijdag in ieder geval mee naar Mexico met een heerlijk Mexicaans menu. De amuse houden we nog even geheim. Als voorgerecht serveren we een torentje van Mexicaanse bonensalade met salsa saus. Het hoofdgerecht is een Mexicaans deelplankje, bestaande uit een wrap met kip, een taco met gehakt, dip, tortillachips en bonensalade met salsasaus.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 17 mei 2018:

Enjoy Everyday but especially Friday… Want iedere vrijdagavond kun je gezellig bij ons aanschuiven om te genieten van ons smakelijke ETEN WAT DE POT SCHAFT. Zo ook aanstaande vrijdag 18 mei. We starten weer met een verrassingsamuse. Vervolgens serveren we als voorgerecht drie heerlijke toastjes met champignons met prei, ui en verse kruiden. Het hoofdgerecht van deze week is een duo-spies van varkenshaas en kippendijen, geserveerd met boontjes in spek en een gepofte aardappel met knoflooksaus.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdagavond 11 mei 2018:

Sluit deze meivakantie af met Eten Wat de Pot Schaft, gezellig in onze overdekte stadstuin of gewoon lekker knus binnen. Het menu voor deze week bestaat uit een verrassingsamuse, gevolgd door een fris duo, gazpacho(koud tomatensoepje) en coburgerham met meloen. Als hoofdgerecht serveren we deze week spareribs met steakhouse friet en een frisse salade.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdag 4 mei 2018:

Kom jij vrijdagavond 4 mei ook met onze pot mee-eten? Ons EWDPS-menu ziet er als volgt uit: We starten eerst met een groene aspergesoep met stukjes ham. Daarna serveren we als hoofdgerecht een malse kipsaté van kippendijen met Belgische frieten, atjar, salade en kroepoek. We leggen het werk nog wel even neer om voor 2 minuten te herdenken.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor KONINGSDAG vrijdag 27 april 2018:

Op koningsdag vrijdag 27 april zijn we zoals iedere vrijdag gewoon geopend van 9:30 tot 21.00u. Overdag kunt u komen genieten van een lekkere lunch of drankje met een koninklijk tintje. Voor de avond hebben we natuurlijk weer een heerlijk menu samengesteld. En wel, een koninklijke verrassingsamuse, een koninklijk plankje met lekkere Hollandse hapjes zoals een tomaten/paprika soepje, een Hollandse bitterbal, een stukje kaas en een stukje worst, en wortelsticks met dip. Het hoofdgerecht van deze week is een malse Wienerschnitzel met pepersaus, frietjes en salade.

Vraag ook naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdag 20 april 2018:

Kom vrijdag 20 april ook “zomers” genieten in onze heerlijke stadstuin! We starten zoals altijd met een verrassingsamuse. Het voorgerecht is ditmaal een voorjaarstrio, namelijk een groene aspergesoep, een wrapje met carpaccio en een frisse bruchetta met tomaat. Het hoofdgerecht van deze week bestaat uit grillspiesjes van malse varkenshaas met courgette, paprika en ui en tomatensalsa, geserveerd met frisse salade en boerenfrites.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten. Of proef nu ook onze heerlijke fruitsmoothies met aardbeien/banaan of bosvruchten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdag 13 april 2018:

Kom jij vrijdagavond gezellig met ons mee-eten? We hebben weer eens een leuk (lente)menu voor je samengesteld. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke groene asperge-crèmesoep. Het hoofdgerecht is een deelplankje met biefstuk, spareribs en malse kippendijen, geserveerd met gewokte groenten, gefrituurde bloemkool en aardappelkroketjes.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Vrijdagavond 6 april 2018:

WE ZITTEN VOL! Helaas hebben we voor vrijdagavond 6 april geen plaatsen meer vrij voor ETEN WAT DE POT SCHAFT. Natuurlijk hopen we jullie op een volgende vrijdagavond weer te mogen ontvangen!

Team Zevenaar


Het menu voor vrijdag 30 maart 2018:

Schuif jij op Goede Vrijdag ook bij ons aan? We hebben speciaal voor het begin van het paasweekend een heerlijk paasmenu samengesteld. We starten met een Paas-verrassingsamuse gevolgd door een bijzonder lekker voorgerecht namelijk 2 stoofvleesbitterballen op een bedje van doperwtenpuree en frisse groenten. Als hoofdgerecht serveren we deze week malse varkenshaas-medaillons gepaneerd met cruesli, aardappelpuree, warme voorjaarsgroenten en gemarineerde rode biet.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdag 23 maart 2018:

Op veler verzoek NOG EEN KEERTJE! Vrijdag 23 maart is het weer Mexicaanse avond. Heb je onze vorige Mexicaanse avond gemist, schuif dan deze vrijdag gezellig bij ons aan. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een lekker Mexicaans voorgerecht: Bladerdeeg gevuld met gehakt, salsasaus en salade. Als hoofdgerecht serveren we een heerlijke rijstschotel met kip en Mexicaanse salade.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

We starten met de avondkaart vanaf 17.00u en sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66


Het menu voor vrijdag 16 maart 2018:

Komt u vrijdagavond 16 maart ook bij ons eten en in het kader van de week Zorg en Welzijn een kijkje nemen in onze keuken? Voor deze bijzondere week hebben we een leuk menu voor u samengesteld. Het voorgerecht is een frisse meloen met Coburgerham. Als hoofdgerecht hebben we malse spareribs met Belgische frieten en salade. De amuse houden we nog even geheim.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

En wilt u deze week kans maken op een gratis etentje voor 2 personen t.w.v. € 30,- kijk dan ook even op onze FB-pagina:

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 9 maart 2018:

Verwent u vrijdagavond 9 maart een vrijwilliger die voor ‘NLdoet’ de handen uit de mouwen heeft gestoken met een etentje? Dan hebben wij een heerlijk menu voor de vrijwilligers en hun gezelschap. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een pasteitje met champignonragout. Als hoofdgerecht serveren we een stoofpotje van kippendijen met pommes duchesse en warme groenten.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

En wilt u deze week kans maken op een gratis etentje voor 2 personen t.w.v. € 30,- kijk dan ook even op onze FB-pagina:

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 2 maart 2018:

Brrrr, heb jij het ook zo koud? Wip dan bij ons binnen om even lekker bij te komen. Want vrijdagavond hebben we weer een mooi 2-gangenmenu voor je samengesteld. We beginnen met een gezonde kipsalade. Met verse groenten, da’s goed voor de weerstand! Het hoofdgerecht bestaat uit een varkensschnitzel, aardappelkroketjes en witlof met ham en kaas uit de oven. Daar word je zo lekker warm van!

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, altijd fijn om mee af te sluiten.

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 23 februari 2018:

Kom en geniet vrijdagavond ook van deze Olympische maaltijd! Als warming-up hebben we een broodplankje met onze befaamde huisgemaakte kruidenboter, tapenade en aioli. Om de Olympische gedachte vast te houden hebben we een hoofdgerecht dat bestaat uit Oosterse ossenhaaspuntjes met risotto en wokgroenten. En natuurlijk zal onze verrassingsamuse niet ontbreken.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, ozo fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 16 februari 2018:

Het hoeft geen Valentijn te zijn om samen te genieten! Kom jij vrijdag 16 februari ook culinair en gezellig bij ons genieten? Deze week hebben we weer een mooi menu voor. We starten met een verrassingsamuse gevolgd door een lekker paprika/tomatensoepje. Als hoofdgerecht serveren we een malse biefstuk met gebakken uien en champignons, broccoli en aardappelkroketjes.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 9 februari 2018:

Schuif jij vrijdagavond weer gezellig bij ons aan? We hebben deze week een BRILLLL…JANT menu voor u! We beginnen met een verrassingsamuse, gevolgd door een goed gevulde Hongaarse goulashsoep. Het hoofdgerecht van deze week is een klassieke lasagne, geserveerd met knoflookbrood en frisse salade.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 2 februari 2018:

Janneke maakt alles nog even spik en span in orde om jullie vrijdagavond te kunnen verwelkomen bij ons smaakvolle menu. Deze week serveren we een heerlijke groentequiche als voorgerecht. Als hoofdgerecht verrassen we je met een mals gegrilde spies van kippendijen met roerbakken groente, frietjes en gerookte bbq-saus.

Vraag daarna ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 26 januari 2018:

Voor zo’n lekker menu wil toch iedereen wel van de bank afkomen!!! Vrijdag 26 januari serveren we wederom een smaakvol EWDPS menu, we starten met een verrassingsamuse, gevolgd door heerlijk gebakken champignons op toast aangemaakt met knoflook, een uitje en verse prei. Het hoofdgerecht bestaat deze week uit een kippendij stoofpotje met pommes duchesse en warme groenten. Kom jij ook van de bank om bij ons aan te schuiven?

Vraag daarna ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 19 januari 2018:

Wat ruikt het hier lekker…! Kom jij vrijdag 19 januari ook genieten van onze Mexicaanse avond? Deze week hebben we een voorgerecht van bladerdeeg, gevuld met gekruid gehakt, salsasaus en salade. Als hoofdgerecht serveren we een lekkere rijstschotel, kip en Mexicaanse salade. Vraag daarna ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 12 januari 2018:

Kom jij vrijdag 12 januari ook SAMEN met je beste vriend/vriendin, opa/oma, buurman/buurvrouw, partner of wie dan ook gezellig bij ons eten? We hebben namelijk weer een heerlijk menu samengesteld. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke carpaccio-salade. Als hoofdgerecht serveren we deze week een smaakvolle pasta Carbonara met prei, katenspekjes, frisse lente ui en Parmezaanse kaas.

Vraag ook gelijk naar ons vrijdagavond-toetje, fijn om mee af te sluiten!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.

 


Het menu voor vrijdag 5 januari 2018:

Heb jij het goede voornemen om in 2018 te blijven genieten van het leven? Wij wel…! Schuif daarom vrijdagavond 5 januari gezellig bij ons aan, we hebben weer een smakelijk menu voor je samengesteld. We starten met een verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke frisse salade met kip. Als hoofdgerecht serveren we een malse biefstuk met pepersaus, warme groenten en pommes duchesse. Twee gangen voor maar € 15,-

Vraag dan ook naar ons vrijdagavond-toetje, die doet t altijd goed!

We starten met de avondkaart vanaf 17u, we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 29 december:

Kom je op de allerlaatste vrijdagavond van het jaar gezellig bij ons eten? Het voorgerecht zit verpakt in een heerlijk krokant jasje: champignon Dordogne. Het hoofdgerecht bestaat uit een varkenshaasje met pepersaus op een bedje van tagliatelle en broccoli. Twee gangen voor maar € 15,- En wil je het feestelijk afsluiten, doe het dan gelijk goed met een heerlijke brownie icm een bolletje ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u en we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.  Happy new Year….!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 22 december:

Met de kerst mag je je weer uitleven in de keuken maar gun jezelf nu nog even wat rust! Schuif daarom gezellig bij ons PRÉ-CHRISTMAS DINNER EWDPS aan.

Deze vrijdag, 22 december, serveren we als voorgerecht een heerlijk pasteitje gevuld met champignon-ragout gevolgd door malse kipsaté van kippendijen met satésaus, atjar, kroepoek, salade en oma’s frieten. En als vanzelfsprekend zal de amuse niet ontbreken.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u en we sluiten om 21.00u. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel zo prettig.  Merry Christmas….!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu voor vrijdag 15 en zaterdag 16 december:

Omdat het december feestmaand is zijn we aankomend weekend twee avonden geopend. We hebben daarom voor vrijdag 15 en zaterdag 16 december twee heerlijke menu’s samengesteld.

Wie op vrijdagavond met de pot mee wil eten kan een soepje van zoete aardappel met kikkererwten verwachten, met als hoofdgerecht een stoofpotje van kippendijen, risotto en salade. Een twee-gangenmenu voor € 15,-.

Ben je meer een biefstuk-liefhebber, dan heb je zaterdag nóg een kans:  we verwelkomen je zoals altijd met een verrassingsamuse, gevolgd door een huis-gemarineerde zalm met zoetzure groenten en citroenmayonaise. Het hoofdgerecht bestaat uit runder-medaillons in een krokant korstje, diverse groenten en aardappelkroketjes. Als dessert serveren we een crème brulee met een bolletje ijs. Dus drie feestelijke gangen voor de prijs van € 19,95!

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u en we sluiten om 21.00u. Graag even reserveren!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 8 december:

Voor vrijdag 8 december hebben we weer een leuk menu samengesteld. We beginnen met onze verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke zoete aardappelsoep met kikkererwten. Het hoofdgerecht van deze week is varkenshaaspuntjes in teriyakisaus, met witlof en ham en kaas en gebakken aardappeltjes. Als toetje (meerprijs) hebben we een heerlijke brownie met yoghurtbosvruchten-ijs of een blondie met cherrymania-ijs. Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren gewenst!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 1 december:

Ook zo druk met het maken van surprises, verzinnen van gedichtjes en winkel in winkel uit op zoek naar iets leuks? Loop dan vrijdagavond koopavond ook even bij ons binnen. Lekker makkelijk aanschuiven na zo’n drukke week. Het voorgerecht bestaat uit twee heerlijke soepjes: tomaten-paprikasoep en een soepje van heerlijke zoete aardappel met kikkererwten. Ons hoofdgerecht bestaat uit tagliatelle met verse spinazie, spek, knoflook en Parmezaanse kaas. Als toetje (meerprijs) hebben we een heerlijke pepernoten-brownie en keuze uit twee nieuwe smaken ijs.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren gewenst!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 24 november:

Alweer een lekker menu met EWDPS voor vrijdag 24 november! Het voorgerecht: gemarineerde zalm met citroenmayonaise en zoetzure groenten. Hou je niet van vis dan hebben we een variant van kippendij. Als hoofdgerecht heeft de chef een mals varkenshaasje met champignonroomsaus, geserveerd op een bedje van knolselderijpuree met wortelen en boontjes gewikkeld in spek. De amuse blijft natuurlijk een verrassing.

Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie-ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline-ijs met slagroom. In het kader van Sinterklaas hebben we nu ook een pepernotenbrownie met american cookie of praline-ijs.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren gewenst!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 17 november:

CRAZY HAMBURGER NIGHT@B&D! Vrijdag 17 november is het Crazy Hamburger Night bij B&D Zevenaar. Deze avond kun je genieten van één van onze heerlijke hamburgers. Je kunt kiezen uit 3 soorten: de Mexicaanse hamburger met tomatensalsa, de hamburger met geitenkaas, spek en ui of de Hamburger B&D met een gebakken eitje. De hamburgers worden geserveerd met oma’s frieten en salade. Weet jij al welke je kiest..? En het voorgerecht..? Da’s een buideltje van filodeeg gevuld met champignons!

Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie-ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline-ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 10 november:

Brrrr wat is het koud deze week…. maar bij ons binnen is het heerlijk warm! Trotseer de kou en schuif gezellig vrijdagavond 10 november bij ons aan. Deze week serveren we als hoofdgerecht een heerlijk mals vleesplankje bestaande uit 3 verschillende soorten vlees namelijk spareribs, kippendijen en ribeye. Het geheel wordt geserveerd met pommes duchesse en in spek gerolde sperzieboontjes. Als voorgerecht hebben we een frisse carpaccio-salade. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie-ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline-ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 3 november:

Vrijdag 3 november is het Mexican Night bij Brownies&downieS. Deze avond serveren we heerlijke Mexicaanse gerechten! We starten met een Mexicaanse verrassingsamuse, gevolgd door een heerlijke tortillasalade met tomatensalsa. Als hoofdgerecht serveren we een Mexicaans plankje met een enchilada gevuld met kip, een taco met gehakt en een lekkere bonensalade.  Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie-ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline-ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21.00u. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.

COMER SABROSA!


Het menu van deze week, vrijdag 27 oktober:

Kom ook vrijdag 27 oktober GRIEZELIG LEKKER Eten Wat De Pot Schaft bij Brownies&downieS Zevenaar. Het voorgerecht van deze week is een krachtige pompoensoep gevolgd door een malse ribeye met een crème van knolselderij en gegrilde groenten in rode wijnsaus. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie-ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline-ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21u. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.

HAPPY HALLOWEEN….!


Het menu van deze week, vrijdag 20 oktober:

We’d love to MEAT you..! Kom jij aanstaande vrijdag 20 oktober ook bij ons Eten Wat De Pot schaft? Deze week staan er namelijk 4 verschillende, heerlijk malse vleesspiesjes op het menu. Gemarineerd in teriyakisaus en geserveerd met gebakken aardappeltjes en warme groenten. Vooraf krijg je een lekker tomaten/paprikasoepje en natuurlijk nog een kleine amuse als verrassing. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u voor € 15,- p.p. We sluiten om 21u. Reserveren is gewenst want VOL=VOL!

Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina.

Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 13 oktober:

Zo’n lekker menu verdient toch een dikke smakkerd!!! Kom jij aanstaande vrijdag 13 oktober ook beoordelen of ons EWDPS menu een dikke smakkerd verdient? Reserveer dan snel want vol=vol. Het menu voor deze week bestaat uit een frisse verrassingsamuse gevolgd door warme nachos met tomatensalsa en rode ui. Als hoofdgerecht serveren we heerlijk malse spareribs met frites en salade. Dit alles voor € 15,- pp. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline ijs met slagroom.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u, we zijn tot 21u geopend. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u te reserveren want vol=vol! Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina.

Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 6 oktober:

Brrr… het wordt echt al een beetje herfst, kouder, eerder donker en blaadjes die van de bomen vallen. Maar bij ons binnen blijft het zonnetje schijnen hoor! Kom jij vrijdagavond 6 oktober ook van ons herfstmenu genieten? We starten met een verrassingsamuse gevolgd door carpaccio van rode biet, basilicum, Parmezaanse kaas en rauwe ham. Als hoofdgerecht serveren we ’n Hasselback aardappel, hete bliksem, varkenshaas met rozemarijn-jus en warme groenten. Dit alles voor € 15,- pp. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline ijs met slagroom.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u, we zijn tot 21u geopend. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u te reserveren want vol=vol! Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina.

Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 29 september:

Yehh…. we houden € 15,- over omdat het EIGEN RISICO niet verhoogd wordt. Laat dat preciés het bedrag van ons weekmenu Eten Wat De Pot Schaft zijn. Reden temeer om vrijdag 29 september weer bij ons aan te schuiven! We starten met een verrassingsamuse en daarna krijgt u een heerlijke tomaten-paprikasoep. Als hoofdgerecht hebben we malse saté van kippendijen, gebakken aardappeltjes en warme groenten. Dit alles voor € 15,- pp. Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie ijs (van ijssalon Pisa), of een blondie met een bolletje praline ijs met slagroom.

U kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u, we zijn tot 21u geopend. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u te reserveren want vol=vol! Reserveren kunt u ook hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.


Het menu van deze week, vrijdag 22 september:

We hebben deze week een bijzondere verrassingsamuse. Maar die verklappen we nog niet! Als voorgerecht serveren een lekker pasteitje met ragout van kip en champignons. Het hoofdgerecht van deze week is rosé gebakken sukade, gepofte aardappel gevuld met crème fraîche en bieslook, geserveerd met warme groenten. Dit alles voor € 15,- pp. Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u, om 21u sluiten we. Graag reserveren want vol=vol! Sinds kort hebben wij ook een dessert voor u (meerprijs). Een brownie met een vers bolletje overheerlijk cookie ijs van Pisa, of een blondie met een bolletje praline ijs met slagroom.

Je kunt bij ons aanschuiven tussen 17-20u, we zijn tot 21u geopend. Eet u ook wat de pot schaft aankomende vrijdagavond, reserveer dan hier of via onze Facebook-pagina. Bellen mag natuurlijk ook: 0316-82 03 66.