Beste Lunchcafé van de gemeente Zevenaar 2019!

Zevenaar – 27-11-2019.

Vandaag mogen we melden dat we zijn verkozen tot Beste Lunchcafé van de gemeente Zevenaar 2019! Alle trouwe gasten die ons dagelijks bezoeken en hebben meegestemd met deze mooie verkiezing, namens heel team B&D Zevenaar BEDANKT!


HEB JIJ AL OP ONS GESTEMD?

We zijn nog steeds in de race om de titel van het BESTE EN LEUKSTE LUNCHCAFE van Zevenaar, Gelderland of zelfs van Nederland! Help jij ons die titel in de wacht te slepen? Stemmen kan nog steeds:

https://www.horecaprijzen.nl/brownies-downies-zevenaar


BROWNIES&DOWNIES WINNAAR VERKIEZING GFK OUT OF HOME 2019 – SEGMENT: COFFEE & LUNCH

Wat in 2010 begon als een leuk initiatief in het Brabantse Veghel is in 9 jaar tijd uitgegroeid tot een landelijk, succesvol en sociaal bedrijf met maar liefst in totaal 1200 medewerkers die dag in dag uit zorgen voor plezier, gastvrijheid en geluk! Oprichter Thijs Swinkels gaf aan trots te zijn op zijn medewerkers en wil alle ondernemers van de franchiseformule, collega’s, ouders maar zeker ook de gasten bedanken voor dit geweldige compliment.

DE UITSLAG:

 1. Brownies&downieS
 2. Bagels & Beans
 3. Backwerk
 4. Vlaamsch Broodhuys
 5. IKEA
 6. La Place
 7. Delifrance
 8. HEMA
 9. Doppio Espresso
 10. Bakker Bart
 11. Subway
 12. Starbucks
 13. Coffee Company
 14. Intratuin
 15. De Broodzaak
 16. Dunkin Donuts

Trots als een pauw!

Zevenaar, 16-02-2019

De elf bijzondere medewerkers van Brownies&downieS zijn zo trots als een pauw. Afgelopen zaterdagavond werden zij in het zonnetje gezet. Niet alleen mochten ze een diploma in ontvangst nemen, zij hoefden die avond ook niet te werken en werden door een aantal collega’s van Brownies&downieS uit Nijmegen voorzien van een hapje en een drankje. Alle medewerkers stralen. Zij zijn nu in het bezit van een heus diploma!

Samen met hun begeleiders is de laatste maanden druk geoefend voor verschillende functies: barmedewerker, keukenhulp, medewerker bediening, voorbereider lunch of gastheer/vrouw. Eenmaal klaargestoomd mochten zij op examen, eerder niet. Het diploma maakt de medewerkers extra gemotiveerd om nog beter hun best te doen. Dit komt zowel de persoonlijke ontwikkeling, als de professionele service ten goede. Een win-win situatie dus. Iedereen van harte gefeliciteerd!


Trots en blij met ons 2-jarig bestaan.

Zevenaar, 1 juni 2018

Vandaag vieren wij ons 2-jarig bestaan. En daar zijn we heel trots op!

En wat hebben wij een stappen gemaakt. Onze zaak wordt steeds een beetje mooier en ons netwerk met vaste en lieve gasten groeit nog met de dag. Maar het meest bijzondere is wel dat onze medewerkers zo enorm zijn gegroeid. Zelfverzekerd en met veel plezier helpen zij, samen met de rest van het personeel, ons onze zaak op te bouwen. Hoe mooi is dat. Wij hopen van harte dat jullie ons vandaag nog een bezoekje brengen want voor iedereen hebben wij natuurlijk een kleine traktatie klaar staan.
En voor wie het nog niet wist, wij hebben tijdens ons laatste personeelsuitje onze eigen videoclip opgenomen. Dus wederom met trots, ZIE HIER ONDER HET RESULTAAT.

Lipdub Brownies&downieS Zevenaar

ONZE EIGEN VIDEOCLIP !! #SUPERTROTS#2JARIGBESTAAN#FEESTJE#Vandaag vieren wij ons 2-jarig bestaan. En daar zijn we heel trots op! En wat hebben wij een stappen gemaakt. Onze zaak wordt steeds een beetje mooier en ons netwerk met vaste en lieve gasten groeit nog met de dag. Maar het meest bijzondere is wel dat onze medewerkers zo enorm zijn gegroeid. Zelfverzekerd en met veel plezier helpen zij, samen met de rest van het personeel, ons onze zaak op te bouwen. Hoe mooi is dat. Wij hopen van harte dat jullie ons vandaag nog een bezoekje brengen want voor iedereen hebben wij natuurlijk een kleine traktatie klaar staan.En voor wie het nog niet wist, wij hebben tijdens ons laatste personeelsuitje onze eigen videoclip opgenomen. Dus wederom met trots, ZIE HIER ONDER HET RESULTAAT.

Geplaatst door Brownies&downieS Zevenaar op Donderdag 31 mei 2018


Het team van Brownies&downieS Zevenaar wenst een ieder een heel gelukkig en voorspoedig nieuw jaar!


Van zomerse stadstuin naar sfeervolle herfsttuin

Zevenaar, 29-10-2017

Voilà…… en opeens is onze zomerse stadstuin omgetoverd tot sfeervolle HERFSTTUIN!

Kom gezellig ontspannen bij ons knapperend haardvuurtje en geniet van een (borrel)hapje en een drankje terwijl de heaters en dekentjes je lekker warm houden. Overdag door de weeks, maar ook gezellig op de vrijdagavond.

Groeten van team Zevenaar.


Een geslaagde middag voor buurtbewoners

Zevenaar, 15-10-2017

Stipt op tijd komen de genodigden, sommigen met hulp van vrijwilligers, de grote tuin van het etablissement binnendruppelen.

De zon schijnt overdadig en het personeel staat klaar met koffie en taart. De ouderen hebben er zin. Zij weten nog niet wat er nog meer op het programma staat. Al snel volgen er allerlei hapjes en het hoofdgerecht zal bestaan uit hutspot, stoofvlees, frietjes, pommes duchesse, salades en diverse groenten. Meneer Ten Velde, de enige heer in het gezelschap, vindt al direct aansluiting bij de kok van Brownies & downieS. Mijnheer blijkt gewend aan goed eten. “Jij moet van goede huize komen. En als het niet lekker is, dan weet ik je te vinden”, grapt hij. “En wat is dat personeel (mensen met een verstandelijke beperking) leuk. Zij willen natuurlijk iets betekenen in de maatschappij. Dat kan ik alleen maar toejuichen.” Carola van de Kraats, activiteitenbegeleider van de Pelgromhof, vindt het heel bijzonder samen met de ouderen te zijn uitgenodigd voor deze activiteit. “Brownies en DownieS is vandaag speciaal voor ons geopend. Een hartverwarmend gebaar.”

Bron: Zevenaar post. Klik hier voor het artikel.


KOKEN VOOR OUDEREN

Zevenaar, 22-09-2017

Op zondag 15 oktober is het dan zover. Deze middag zal ons eigen B&D-team, bestaande uit 15 vrijwilligers, 15 ouderen uit de omgeving gaan trakteren op een middagje gezelligheid. De gasten worden thuis door ons opgehaald. Samen wandelen we naar onze locatie aan de Markt waar wij hen gaan verwennen met een drankje, een heerlijk dinertje en natuurlijk leuk gezelschap. Uiteraard zal onze brownie en verse appeltaart deze middag niet ontbreken. Wij als personeel van Brownies&downieS verheugen ons op deze dag!


29-06-2017 – ACTIE VOOR EENZAME OUDEREN

Wij willen jullie vragen de komende tijd eens goed om je heen te kijken. Ken jij iemand in jouw omgeving die wat extra aandacht verdient, een luisterend oor of gewoon wat gezelschap? Wij als B&D willen in de maand juli een twintigtal eenzame ouderen verwennen, bij ons op locatie. Ze mogen rekenen op een fijn gezelschap, een praatje, een lekker kopje koffie en een gezellig etentje. Het personeel van B&D wil zich dolgraag inzetten om deze mensen een middagje te verwennen. Ook onze fooienpot zal de komende twee weken ten goede komen van deze middag. Geheel kosteloos en belangeloos. We zijn dus echt op zoek naar mensen die alleen thuis zitten en geen of weinig bezoek krijgen. Ken jij iemand die je aan wilt melden, stuur ons dan een mailtje met een korte motivatie naar zevenaar@browniesanddownies.nl.

Oudjes


27-07-2017 – DAT WAS HET DAN…. Een ONWIJS mooie en bijzondere stage en mijn leerjaar weer afgerond.

Wat zijn jullie mooi, wat is het hier leuk en wat is het een feest om met jullie te werken. 100.000 maal dank Ralph & Dianne voor het gevoel van thuis, de mooie momenten en de leerzame tijd waar ik weer een stukje over mezelf heb geleerd, mezelf heb kunnen presenteren en mezelf hebben kunnen zien groeien. See you soon ❣ Eveline Brand.

Eveline_1

Eveline_2

Eveline_4

 Eveline_3